НА ЗАКАРПАТТІ ПОЧИНАЄТЬСЯ ТИЖДЕНЬ УГОРСЬКИХ СТРАВ

У четвер, 6 лютого, об 11.30 відбудеться престур Ужгородського прес-клубу у с.Сюрте, головна тема заходу: Тиждень угорських страв - 2020, який розпочинається незабаром на Закарпатті.

 

Пресконференція з нагоди одного з найулюбленіших зимових гастрономічних заходів закарпатців проходитиме в закладі харчування «Italia Snack & Pizza» (с.Сюрте, вул.Ракоці, 59). Саме там можна буде спостерігати за приготуванням кількох страв, які згодом також подаватимуть під час Тижня угорських страв і скуштувати їх. А також поспілкуватися з кухарами та кулінарами

 

Детальніше про цьогорічне свято, його особливості розкажуть:

 

-          Іштван Грежа,  уповноважений міністра, відповідального за розвиток співпраці Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпатської області, а також координацію програми розвитку дитячих навчальних закладів Карпатського регіону.

-          Андрій Мештер, голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;

-          Йосип Торпоі, почесний голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;

-          Федір Шандор, професор, голова регіональної туристичної організації Закарпаття

-          Ласло Пасторніцький, власник закладу «Italia Snack & Pizza»  – учасника Тижня угорських страв;

 

 

Додати у Facebook

Доповідачі

-          Іштван Грежа,  уповноважений міністра, відповідального за розвиток співпраці Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпатської області, а також координацію програми розвитку дитячих навчальних закладів Карпатського регіону.

-          Андрій Мештер, голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;

-          Йосип Торпоі, почесний голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;

-          Федір Шандор, професор, голова регіональної туристичної організації Закарпаття

-          Ласло Пасторніцький, власник закладу «Italia Snack & Pizza»  – учасника Тижня угорських страв;

Місце і час

 6 лютого, об 11.30